21 augustus 2023

Zeilen: probeer het eens!

Relaxed kennismaken met zeilen: binnenkort kan het! “Onze zeilvletten zijn heel stabiel en relatief gemakkelijk in gebruik. Je kunt er prima in leren zeilen“, vertellen de waterscouts. “Op dinsdagavond hebben zijn er enkele zeilvletten over, als we een zeilcursus geven voor onze eigen leden. We dachten: laten we met die boten wat introductieavonden voor anderen organiseren. Dus lijkt het je wat, geef je dan op!”

Het aanbod geldt voor 18plussers mét een zwemdiploma en de kosten bedragen € 15. Voor dat geld ga je onder begeleiding viermaal het water op om wat grondbeginselen van het zeilen onder de knie te krijgen. De data zijn 12, 19 en 26 september en 3 oktober. De avonden zijn van 18.30 tot een uur of negen, omdat het dan alweer donker wordt. Er wordt gezeild op het Van Harinxmakanaal bij ‘Di Adventure’, het varende clubhuis van de waterscouts.

  • Opgeven kan via info@caspardirobles.nl onder vermelding van je naam en leeftijd. Ook eventuele zeilervaring is goed te weten (geen/beginner/gevorderd), dan kan de begeleiding daar op worden afgestemd. Bron: Harlingen Boeit