23 februari 2023

Schoolvoetbaltoernooi 2023

Op woensdag 12 april wordt het schoolvoetbal toernooi van Harlingen georganiseerd door ZMVV Zeerobben. Een  evenement waarin de scholen uit de gemeente Harlingen strijden om het kampioenschap van Harlingen. Daarnaast zal het winnende team afgevaardigd worden naar de regionale kampioenschappen in mei.

Voor dit kampioenschap volgen wij de richtlijnen van de KNVB. Echter om de deelname laagdrempelig te houden wordt er in de Gemeente Harlingen gespeeld in 2 catergorien, een A en B catergorie.

De A-Categorie: zijn de fanatieke teams die kans willen maken op deelname aan de regio finales.

De B-Categorie: zijn de teams met spelers die ook graag willen meedoen aan het schoolvoetbal maar geen ambities hebben om deel te nemen aan de regiofinales.

Voor beide categorie├źn zal er een winnaar worden uitgeroepen!

Elk team speelt gegarandeerd 3 wedstrijden. Daarna zullen de finale rondes plaatsvinden. Het toernooi wordt georganiseerd door de beide Harlinger voetbalclubs FC Harlingen en Zeerobben in samenwerking met het Sportakkoord Harlingen. Het toernooi wordt dit jaar gehouden op het complex van Zeerobben aan de Achlumerdijk in Harlingen.

Ieder team wordt geacht minimaal 1 begeleider mee te nemen. Aanmelden is mogelijk t/m 24 februari via onderstaand formulier.

Opgaveformulier: https://beweegteamharlingen.nl/activiteit/schoolvoetbaltoernooi-2023/