13 oktober 2022

Geslaagde hockeyclinics

In samenwerking met Beweegteam Harlingen verzorgde HMHC de afgelopen weken hockeyclinics op alle basisscholen in Harlingen.

Zo konden alle jongens en meisjes kosteloos kennis maken met hockey en wordt het aanbod van sport op de basisscholen uitgebreid.

Na de Corona periode wordt er door kinderen aanzienlijk minder gesport, dus des te belangrijker dat er op deze manier laagdrempelig kennis kan worden gemaakt met hockey. HMHC verzorgt de komende maanden ook activiteiten op de middelbare scholen in Harlingen en Franeker.

Afgelopen vrijdag werd deze serie activiteiten op de basisscholen afgerond met een clinic op het veld van HMHC aan de Westerzeedijk. Wil je zoon of dochter ook kennismaken met hockey? HMHC heeft teams voor zowel jongens en meisjes van alle leeftijden en je bent van harte welkom om mee te komen trainen. Je kunt al komen komen hockeyen vanaf 4 jaar! Voor meer informatie: TC@Harlingermhc.nl

Jeugddienst Sport en Cultuur ook voor hockey

Als er financiële redenen zijn waardoor je kind niet kan sporten, dan zijn daar prima regelingen voor. De overheid vergoedt dan via het Jeugdfonds Sport en Cultuur de kosten van sport. Meer informatie: https://jeugdfondssportencultuur.nl/

Bron: Harlingen Boeit