1 april 2023

Beweeg- en cultuuraanbod

Kinderen uit Harlingen en omstreken hoeven zich niet te vervelen! Ook in april is er weer meer dan genoeg naschools beweeg- en cultuuraanbod bij jou in de buurt.

Je kan het zo gek niet bedenken of het kan! Van wandklimmen in de waddenhal, een voetbalclinic of creatief bezig zijn met maskers maken. Dit zijn allemaal activiteiten die plaatsvinden in april. Waar ga jij naar toe?

Naast het naschoolse aanbod, zijn ook de sportverenigingen weer actief. Op 7 april kan je bijvoorbeeld kennismaken met de sport basketbal tijdens het jaarlijkse scholenbasketbaltoernooi.

De speeltuinentoer en het jachtseizoen zijn ook weer van start. Deze activiteiten staan voor plezier maken met elkaar in de speeltuin bij jou in de buurt.

Nieuwsgierig wat er allemaal nog meer te doen is? Alle informatie over de activiteiten vind je op www.team.frl/harlingen. Bij de meeste activiteiten kun je gewoon langskomen. Kijk goed op de website voor welke leeftijd de activiteiten zijn. Aanmelden is alleen nodig voor sommige activiteiten, zodat we voor genoeg materiaal kunnen zorgen.

Meer informatie via Jorine van Dijk, Buurtsportcoach TeamFRL Harlingen via jorine@sportfryslan.nl of 06 46 82 49 66