13 november 2023

Toekomst lokale zwemsport

Op 24 november houdt zwemvereniging De Vikings een informatiebijeenkomst over de toekomst van de vereniging en de lokale zwemsport.

Naast de leden is iedereen welkom om hierbij aan te sluiten.

In september kondigde de vereniging een reorganisatie aan om de zwemsport in Harlingen ook in de toekomst veilig te kunnen stellen. Over die reorganisatie wordt op 24 november om 20.00 uur een informatiebijeenkomst gehouden in Hotel Anna Casparii, aan de Noorderhaven in Harlingen. Sporters en hun ouders/verzorgers, begeleiders en vrijwilligers, maar ook anderen die de vereniging een warm hart toedragen, worden uitgenodigd om bij de informatiebijeenkomst aanwezig te zijn.

Luisterend aan de badrand

Naast de reorganisatie zal ook een inleiding worden gegeven over de conferentie ‘Luisterend aan de badrand’, die in de loop van 2024 zal plaatsvinden. In die conferentie, die uit meerdere sessies bestaat en naar schatting ruim een half jaar gaat duren, gaan sporters, ouders/verzorgers, begeleiders, vrijwilligers, bestuurders en iedereen die zich daartoe geroepen voelt het gesprek aan over de visie van de vereniging en de toekomst van de zwemsport in Harlingen en omringende gemeenten.

  • Datum en tijd: vrijdag 24 november 2023, 20.00 uur
  • Locatie: Hotel Anna Casparii, Noorderhaven 71, 8861 AL Harlingen
  • Aanmelding: niet nodig