3 januari 2024

‘Kom op nou jongens!’

GRATIS naar theatervoorstelling voor ouders, trainers en begeleiders!

Kinderen presteren op school en bij de sportclub het beste als ze het plezier en zelfvertrouwen erin weten te houden. Maar dat kan in de praktijk een behoorlijke uitdaging zijn! Wat kun jij als vader of moeder doen? Daarover gaat de humoristisch theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens!’, die op zondagmiddag 11 februari 2024 in Bolsward te zien is. Je krijgt handige tips. Het is een heerlijk middagje uit. En de toegang is gratis (normaal €20)! Bestel nu je vrijkaartjes via www.komopnoujongens.nl.

‘Kom op nou jongens!’ is de nieuwe theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen. Bekend van ‘Wel winnen, hè!’ en ‘Dat schiet lekker op zo!’; de succesvolle voorstellingen die ook in onze regio te zien waren (zoals vorig seizoen in Sneek en Franeker).

Over hoe je als ouders eraan kan bijdragen dat jullie kinderen goed kunnen presteren, minder snel afhaken en er minder ‘gedoe’ met ze is. Ook leuk en interessant voor iedereen die kinderen begeleidt zoals bij sportclubs.

Op zondagmiddag 11 februari 2024 is ‘Kom op nou jongens!’ in Bolsward te zien. Een unieke kans voor iedereen die het verhaal nog niet heeft meegekregen (of het nog een keer wil beleven). Want het is een humoristische theatervoorstelling, waarbij je handvatten krijgt die je meteen kunt gaan toepassen (trouwens ook op je werk en in je relatie!). En dankzij subsidie is de toegang gratis (normaal €20).

De uitvoering is in Cultuur Historisch Centrum De Tiid, van 14.30 tot 16.00 uur. Aangeboden door TeamFRL Súdwest-Fryslân, Harlingen en Waadhoeke.

Kijk voor meer informatie, zoals de trailer, op www.komopnoujongens.nl. Daar kun je meteen ook je vrijkaartjes bestellen!