8 februari 2023

Cursus Besturen met impact

Sport Fryslân en de KNVB organiseren gezamenlijk de opleiding ‘Besturen met impact’ voor verenigingsbestuurders uit Fryslân. In vier avonden ontwikkel je vaardigheden en vergaar je kennis om nog beter te besturen. De kosten voor deelnemers van verenigingen uit Harlingen worden volledig vergoed door de Stichting Sportakkoord Harlingen.

Het programma

De opleiding ‘Besturen met impact’ is gericht op bestuurders die zichzelf willen ontwikkelen in de leeromgeving van een sportvereniging. Daarnaast werken we samen aan een netwerk dat je als bestuurder in staat stelt om je ook na deze opleiding te blijven ontwikkelen op de manier waar jij behoefte aan hebt.
Het programma van de opleiding is opgebouwd langs de thema’s:
• Persoonlijk Leiderschap
• Strategisch Besturen
• Verbinden
• Maatschappelijk Ondernemerschap

Praktische informatie

In totaal bestaat de opleiding uit vier maandagavonden. Data: 27 maart, 17 april, 15 mei en 29 mei. Elke avond start om 19.00 uur en eindigt uiterlijk om 22.00 uur. De totale tijdsinvestering inclusief huiswerk is ongeveer 40 uur. De opleiding vindt plaats bij Sport Fryslân in Heerenveen. Minimale groepsgrootte is 14 personen en maximale groepsgrootte is 16 personen. Bij voldoende deelname uit de gemeente Harlingen kan de cursus ook op locatie in Harlingen worden gegeven!

Kosten € 350,– per deelnemer. Deze kosten worden geheel vergoed door de Stichting Sportakkoord Harlingen. Inschrijven kan tot 1 maart via de Stichting Sportakkoord Harlingen.
Email: stichtingsportakkoordharlingen@gmail.com