Datum: 17 mei Tijd: 14:30 Plaats: KV Eendracht Riedstraat 54 Harlingen

Schoolkaatstoernooien

Heb je zin in een gezellige middag kaatsen met je vriend of vriendin?

Op 17 mei wordt er bij Kaatsvereniging Eendracht in Harlingen schoolkaatstoernooien georganiseerd. De wedstrijden zijn voor leerlingen uit groep 7 en 8.

Wedstrijd om het kampioenschap van Harlingen met de harde bal

In de maand mei worden in een aantal Friese gemeenten, waaronder ook in Harlingen de “Gemeentelijke Bassischool kaatskampioenschappen” georganiseerd. Dit is tevens de voorronde voor het provinciaal kampioenschap basisscholen.

Voor leerlingen uit de hoogste groepen, die de regels van het Friese kaatsspel al kennen.

Kaatswedstrijd  met de zachte bal.

Voor leerlingen uit de hoogste groepen ( 7 + 8 ) volgens het Friese spel, wat een mooie oefening is voor het straatkaatsen op de Lanen op donderdag 15 juni 2023 a.s. Een compleet partuur bestaat uit 3 kaatsers. Een partuur mag ook bestaan uit 2 Jongens en een Meisje. Bij voldoende volledige Meisjes parturen kaatsen zij een aparte wedstrijd. Een partuur mag ook uit 2 kaatsers bestaan.

Voor de schooljeugd van de groepen 7 en 8 voor zowel de harde-bal als de zachte-bal kaatswedstrijden organiseerd KV Eendracht ter voorbereiding op hun deelname aan de Basisschoolkaatskampioenschappen de mogelijkheid bieden om enkele extra kaatstrainingen op de donderdagavonden te volgen.

De datums daarvoor zijn;  20 april, 4 mei en 11 mei omstreeks 19.00 – 19.15 uur.

Deelname is gratis.

Opgeven

  • Opgeven is verplicht en verloop via de basisscholen. Dus wil je meedoen geef je dan op bij je meester of juf!
  • Uiterlijk 8 mei