Datum: 9 mrt Tijd: 16:15 Plaats: Jongerenwerk Harlingen Johan van Oldebarneveldstraat 2 Harlingen

MDT-Sport

MDT Sport staat voor Maatschappelijke Dienst Tijd Sport. Het is een programma waarin je jouw talenten ontwikkelt in de omgeving van sport. Vind jij het gaaf om actief te zijn in de sportwereld? Bijvoorbeeld als social media expert of event coördinator? Samen met elkaar ontdek en ontwikkel je jouw talenten. Ook ontmoet je (nieuwe) mensen.

Programma

MDT Sport start op donderdag 9 maart 2023. De bijeenkomsten zijn van 16.15-17.15 uur. In totaal zijn er 8 bijeenkomsten en een afsluitende activiteit! Onder begeleiding van buurtsportcoach Stijn ga je start je elke bijeenkomst met een sportactiviteit. Daarna gaan we met elkaar aan de slag met het organiseren van een activiteit.

Ga aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling en zet je vrijwillig in voor anderen. Daar word jij én onze (sport) maatschappij sterker van!

Geef je op!

In totaal kunnen er 8 jongeren meedoen. Kom je liever samen met een vriend of vriendin, geef je dan samen op. Geef je op door een appje te sturen naar buurtsportcoach Stijn Kooijman 06 46 82 49 60.