Datum: 30 sep Plaats: Harlingen

Cursus vrijwilligers werven

Ken jij dat sprookje van die club die meer dan genoeg actieve vrijwilligers heeft? Dat is geen sprookje. Het is echt geen wonder om vrijwilligers voor je club te vinden/ houden die plezier hebben in wat ze doen. De grote uitdaging is om te ontdekken hoe je hier als (totale) club concreet invloed op hebt én om dat ook echt te verankeren in je club. Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Met enigszins absurde oefeningen en creatief denken, ga je met een vernieuwde blik kijken naar vrijwilligersmanagement. En ga je direct keuzes maken én aan de slag voor jouw eigen club. Naast de sessies met collega bestuurders en een sessie op jouw club, krijg je toegang tot de online module Vrijwilligersmanagement.

Deze cursusavond is onderdeel van een reeks van drie bijeenkomsten (maandag 30 september, maandag 21 oktober, maandag 18 november), waarvan de inhoud nauwkeurig is samengesteld door SportDrenthe, Huis voor de Sport Groningen en de uitvoerder van deze service: Sport Fryslân.

Locatie: ergens in Harlingen. (Bij één van deelnemende sportclubs of in een ruimte in Zwembad ’t Derde Haad)

Inschrijven: Mail de volgende gegevens naar jorick@sportfryslan.nl.

  • Naam sportaanbieder:
  • Aantal cursisten vanuit de sportaanbieder:
  • Naam/namen cursisten:
  • E-mailadres(sen):
  • (Mobiele) Telefoonnummer(s):

Met het inschrijven ga je akkoord met het delen van je naam en mailadres via een deelnemerslijst, wat een verplichting is vanuit NOC*NSF.