Datum: 14 jul Tijd: 10:00 Plaats: Stadstuin Harlingen

Yoga in Stadstuin Harlingen

In samenwerking met yogadocent Sandy Loup organiseert Stadstuin Harlingen drie yogalessen in de open lucht. De Stadstuin Harlingen is een tuin in ontwikkeling met o.a. een voedselbos, een bloementuin, moestuin en een heemtuin. Op het centrale plein, de Brink, worden kleinschalige evenementen gehouden. Zo ook worden deze zomer op het aanwezige gazon in samenwerking met Sandy Loup van Sanchari Yoga & Coaching een drietal yogalessen in de open lucht aangeboden.

  • De lessen vinden plaats op zondagen 14 juli, 11 augustus en 8 september van 10.00 tot 11.00 uur.

Iedereen is welkom!

Het maakt niet uit of je nu een doorgewinterde yogi bent of dat je je   allereerste zonnegroet nog moet maken. Van jong tot oud, flexibel of stijf, deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Geen ervaring nodig. Vereist is wel comfortabele kleding en een matje of handdoek. En breng gerust iemand mee om samen te genieten van een verkwikkende start van je zondag tussen de bloemen en bomen.

Aanmelden is niet nodig. Bij slechte weersomstandigheden kan het niet op in de Stadstuin plaatsvinden. Volg daarom de Stadstuin en Sanchari op de socials voor eventuele wijzigingen, die daar tijdig bekendgemaakt zullen worden.

  • Instagram: @sanchariyoga @destadstuinharlingen / Facebook: @hellosanchari.

Deelname is op basis van vrijwillige donatie. Iedereen wordt uitgenodigd om de rust en kracht te ervaren van yoga in de natuur van Stadstuin Harlingen! De Stadstuin Harlingen vind je aan de Kimswerderweg tussen het TINQ-station en het wooncomplex Oosterhof.

  • Partijen, die ge├»nteresseerd zijn om ook het een en ander te willen organiseren in de Stadstuin Harlingen, kunnen contact opnemen via info@stadstuinharlingen.nl.